26 Nisan 2017

Resmi Açılış Töreni

SAAT    : 11.00
YER    : B HOL FUAYE

 

Zeytinli Sohbetler
Konusu: Uluslararası Zeytin Konseyi
Konuşmacı: Jaime Lillo

SAAT    : 14.00 – 15.00
YER    : B FUAYE 

 

UZZK Kalite Kontrol Programı Sertifika Töreni

SAAT    : 15.00- 15.30
YER    : B FUAYE

 

Zeytinli Sohbetler
Konusu: Zeytinyağı ve Kültür
Konuşmacı: Nedim Atilla

SAAT    : 15.45 – 16.45
YER    : B FUAYE


 
 

Ömür Akkor Yemek Şöleni (Pınar Sponsorluğunda)

SAAT    : 17.00 – 18.00
YER    : B HOL

 

Zeytinyağı Tadım Atölyesi
Panel Lideri: Elif Büyükgök

SAAT    : 17.00 – 18.00
YER    : B FUAYE

 

 

27 Nisan 2017

 

Eyüp Kemal Sevinç  Yemek Şöleni (Komili Sponsorluğunda)

SAAT    : 12.30 – 14.00
YER    : B HOL

 

Zeytinli Sohbetler 
Konusu: Gıda Sektöründe Sofralık Zeytin, Zeytin ve Zeytinyağının Yeri, Önemi
Konuşmacı: Fahri Yemişçioğlu

SAAT    : 14.00 – 15.00
YER    : B FUAYE

 

 

Osman Sezener  Yemek Şöleni 

SAAT    : 15.00 – 16.00
YER    : B HOL

 

 

Rafet İnce Yemek Şöleni (Pınar Sposorluğunda)

SAAT    : 16.30 – 17.30
YER    : B HOL

 

 

Zeytinyağı Tadım Atölyesi
Panel Lideri: Gülşah Satıroğlu

SAAT    : 16.30 – 18.00
YER    : B FUAYE

 

 

28 Nisan 2017

 

Şamil Akşit & Murat Yıldız Yemek Şöleni ( İzmir Aşçılar Derneği Sponsorluğunda )

SAAT    : 13.00 – 14.00
YER    : B HOL

 

Mario Solinas Uluslararası Zeytinyağı Yarışması Sonuçları&Mario Solinas TR Ödül Töreni 

SAAT    : 14.00 – 16.00
YER    : B FUAYE

    *Açılış Konuşması ve Yarışma Hakkında Kısaca Bilgilendirme
     Konuşmacı: Ümmühan TİBET – UZZK Yön Kur Bşk.

 

    *Türk Zeytincilik Sektörünün Bugünü ve Geleceği
     Konuşmacı: Dr. Mustafa Tan – UZZK İcra Dir.

   

    *Dünya Zeytinyağı Sektörünün Geleceği ve Ulusal ve
     Uluslararası Mario Solinas Yarışmalarının Önemi
     Konuşmacı: Abdellatif Ghedira – IOC İcra Direktörü

     

    *Türkiye'nin Uluslararsı Zeytin Konseyi ile İlişkileri
     Konuşmacı: Sezai Uçarmak - GTB Müsteşar Yrd. UZK Türk Delegasyonu

   

    * MARIO SOLINAS TÜRKİYE Ödül Töreni

 

Ali Açıkgül  Yemek Şöleni (Pınar Sponsorluğunda)

SAAT    : 16.00 – 17.00
YER    : B HOL

 

Zeytinyağı Tadım Atölyesi  
Panel Lideri: Dr. Oya Köseoğlu

SAAT    : 17.00 – 18.30
YER    : B FUAYE

 

29 Nisan 2017 

 

Sektör Toplantısı 

SAAT    : 10.30 – 12.00
YER    : B HOL SEMİNER SALONU 

 

Eyüp Kemal Sevinç Yemek Şöleni (Pınar Sponsorluğunda)

SAAT    : 13.00 – 14.00
YER    : B HOL 

 

Zeytinli Sohbetler  
Konusu: Zeytin, Zeytinyağı ve Sağlık
Konuşmacı: Prof. Dr. Canan Karatay 

SAAT    : 14.00 – 15.00
YER    : B FUAYE

 

Sahrap Soysal Yemek Şöleni

SAAT    : 15.00 – 16.00
YER    : B HOL 

 

Zeytinyağı Tadım Atölyesi  
Panel Lideri: Burcu Keser

SAAT    : 16.30 – 18.00
YER    : B FUAYE

 

26 - 27 - 28 -29 Nisan 2017

 

OIL BAR

Katılımcılar:: Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) temsilcileri ve Ege

Üniversite Gıda Mühendisliği öğrencileri tarafından fuar katılımcısı

Firmaların yağlarının özelliklerinin tanıtımı.

 

SAAT     : 09.00 – 18.00

YER        : B HOL

 

Programı indirmek için tıklayınız