129+
Katılımcı
7%
Süt ve Süt Ürünleri
40%
Zeytinyağı
2%
Dernek, Vakıf ve Birlikler
3%
Gıda Analiz
Lab.
3%
Şarap ve Teknolojileri
7%
Üretim Teknolojileri
5%
Ambalaj Malzemeleri
33%
Zeytin
Mutfak Şovları
Ünlü şeflerin hazırlayacağı zeytinyağlı yemeklerin şova dönüşeceği sahnede, ziyaretçilerimiz Ege’nin lezzetlerini tatma imkânı bulacak.
Söyleşiler
Fuar ziyaretçilerinin akademisyenler, gazeteciler, tadım uzmanları, araştırmacılar, gastronomi dünyasının tanınmış yüzleri ve sektörün önde gelen isimleriyle bir araya geleceği sahnede, zeytin ve zeytinyağına dair merak edilenler konuşulacak.
Zeytin ve Zeytinyağı Tadım Alanı
Katılımcı firmaların zeytin ve zeytinyağlarının yer alacağı tadım alanında; fuar ziyaretçilerimiz Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin anlatımı ile sofraların olmazsa olmazı zeytin çeşitlerini ve farklı sıkım teknikleriyle elde edilen zeytinyağlarını deneyimleyebilecekler.
Zeytinyağı Müzayedesi
İBB tarafından yerel üretici ve kooperatiflerin ürünlerinin satışa sunulacağı müzayedede, zeytinyağının ne kadar kıymetli olduğu bir kez daha ortaya konulacak. Müzayede, Nedim Atilla’nın münadiliği ve Bilge Keykubat’ın anlatımları ile gerçekleşecek.
Katılımcı
Ziyaretçi
Sergi Alanı
Ülke